„TISZTASÁG ÉS HŰVÖS ELEGANCIA”

Tiszta eleganciát és magabiztosságot sugall ez az ajtócsalád, amely a legváltozatosabb művészi avagy hagyományos motívumokkal választható.

Ezek az exkluzív, bútorminőségű ajtók a fejlett lakáskultúrát jelenítik meg otthonában, irodájában, amelyeket igény szerint a szivárvány bármely színében el tudunk készíteni.

A fehér színe vakítóbb a hóesésnél, a zöld igazi olivazöld, kékjénél az ég sem kékebb. Igazán magabiztos, elegáns megjelenést áraszt!

MDF fehér, festett, mart mintás ajtók  

Tisztaság és hűvös elegancia

Ez az ajtócsalád teljes szabadságot biztosít a megrendelőnek színben, formában, marási motívumokban, élkialakításban. Számos furnéros ajtó motívuma visszaköszönhet bennük, így látványilag további lehetőségeket biztosít minden érdeklődő számára.

Egy olcsóbb kategória az egyedi ajtó gyártásban a furnérozott ajtók jól ismert formáival.Az mdf ajtók alapanyaga az úgynevezett mdf anyag, amely hasonló színében a farostlemezhez, viszont mind anyagában, mind minőségében egy teljesen más anyag. Az mdf sokkal finomabb szerkezetű farostokból és erősebb ragasztó keverékéből áll. Ezáltal egy igen masszív erős anyag, így az mdf jól marható, vágható és festhető ajtógyártási alapanyag.

Mdf ajtók élei is viszonylag jó alaktartóak, hasonlóan a fához, ezért az mdf élek festésével sincs probléma. A fehér festett ajtók  több rétegben történik poliuretán lakkozással. Első lépésben finomra csiszoljuk a festett fehér ajtó mart, megmunkált részeit, majd egy izoláló réteg kerül a felületre, ami leköti a rostokat és egy kemény, jól csiszolható felületet képez.

Az mdf ajtó száradása és csiszolása után, az mdf ajtó alapozása következik, egy fehér színű magas töltőanyaggal rendelkező poliuretán festékkel. A száradás után újból csiszoljuk az mdf ajtó éleit és a felületét, majd a portalanítás után visszük fel a fedőlakk réteget az festett ajtó felületére.