„TEKINTÉLY ÉS ELEGANCIA”

Legyen szó archaikus vagy modern stílusról, styl vagy antik hatású bútorok tökéletes kiegészítőről, ez az ajtócsalád megmutatja, hogyan képes a hagyomány megújulni a modern technológiában.

Akár természetes fában, akár nagy, biztonságos üvegfelületekben vagy egyedi tervezésű ólomüveg-betétekben gondolkodunk, a látvány mindig lenyűgöző: maga a tekintély és elegancia!

Styl belsőajtók

Styl bútorok tökéletes kiegészítői

A tradíciókat leginkább őrző belső ajtócsalád, amelyre jellemző a nemes anyagok alkalmazása, mint a dió, a cseresznye, a tölgy. A hagyományos belső ajtóformák vonalai dominálnak.

Ezek a belső ajtó modellek jól illeszkednek a polgári lakások eleganciáját idéző lakásokba. Itt sem a szögletes élek, sem a lekerekített gömbölyű formák nem jellemzőek. Alap élkerekítést, domború betéteket és profilozott beszegező léceket, valamint díszpántokat ajánlunk ezekhez a belső ajtókhoz.

A különféle párkányos dísztokokkal tudjuk lakását még különlegesebbé tenni.

Modern klasszikus ajtók

Klasszikusok modern kivitelben. Az itt található belső ajtó modellek megállják a helyüket mind a hagyományos, mind a modernebb környezetben. A profilok, a belső ajtószínek megfelelő összehangolásával tökéletesen illeszkednek a lakás hangulatához.

Bátran alkalmazhatunk világosabb vagy sötétebb színeket, egyes belső ajtó típusoknál lehetőség van ólombetétes üveg rendelésére is. Teret nyitunk különféle technikák ötvözésére, mint az intarzia készítése, a rátétléces díszítés alkalmazása vagy a furnér keresztbe forgatása.