B3/G-as típusú fafurnérozott üveges belső ajtó
Natúr bükk furnérozással

Az ajtólap alapanyaga rétegragasztott fa, a gyártás alkalmával különleges módszerrel élünk. A tokot 25 mm-es MDF-ből készítjük el, majd bükkfurnérral borítjuk. Az ajtólap furnérja függőleges szálirányú. Ebben a modellben egyetlen egyenes lemezbetét található, amelynek felső részében hat egyforma üveg kapott helyet.

Ön határozhatja meg, hogy milyen kialakítást alkalmazzunk a tokprofil, az ajtólap és az üvegbeszegezők éleinél. Ezeket a Kiegészítők menüpontban tekintheti meg.

A B3/G modell lehet egyszárnyú vagy kétszárnyú. Ennek függvényében szélessége 75 és 110, valamint 140 és 200 cm között mozoghat. A falvastagság 8 és 50 cm közötti lehet.

Megrendelheti tőlünk az ajtó toló változatát is, sőt előzetes egyeztetés után a fenti határokat meghaladó méretben is legyárthatjuk Önnek az ajtót.

Az utólagos beépítésre is alkalmas ajtótok borítása 7 cm szélességű. A tokon gumitömítést helyeztünk el, színe az ajtóéhoz igazodik. A falcolt ajtókat három pánttal látjuk el. A falcolatlan típusoknál használhatunk rejtett pántokat is. Ezekből kettőt rögzítünk fel. A pántok anyaga illeszkedik a kilincséhez.

Az ajtót rendelheti fa furnér és pác árnyalatokban.