VISZONTELADÓINK

Tatai ajtószalon
2890 Tata, Bajcsy Zs. u. 3.
Telefon: 34/382-045
9700 Szombathely, Zrínyi u. 3.
6728 Szeged, Budapesti út 2.
Telefon: 62/442-342
ABLAK Stúdió, D.P. – ALL Kft.
8200 Veszprém, Cholnoky u. 34.
Telefon: 88/404-019

PARTNEREINK

Krix Melinda Lakberendező

Krix Melinda az ország több pontján dolgozó lakberendező, látványtervező mérnök. A 21. században a lakberendezés és látványtervezés fogalma már teljesen összeforrt. Elképzelhetetlen a lakberendezési munka fotó minőségű látványterv nélkül. Ki az, aki nem szeretné látni újonnan épülő házának minden apró zugát előre?

Téglacentrum Kft

A Téglacentrum Kft. építőanyagok kereskedelmével foglalkozó pécsi székhelyű vállalkozás. A céget 1994 júniusában alapította a két tulajdonos 1 millió Ft-os alaptőkével. Kezdetben csupán tégla, valamint cserép forgalmazásával foglalkoztak, de a szállítók között már akkor megtalálhatóak voltak az ezen a területen tevékenykedő legnagyobb vállalatok. Ez köszönhető volt annak, hogy az egyik tulajdonos a Téglacentrum alapítását megelőzően szintén építőanyagok kereskedelmével foglalkozott, és a korábban kialakított, jó szállítói kapcsolatot fenn tudta tartani a későbbiekben is. Az évek során a termékkínálat folyamatosan bővült a forgalom is egyre nagyobb lett, és ezt 2 fő már nem tudta lebonyolítani, ezért 1995-től kezdve az igényeknek megfelelően folyamatosan bővült az állományi létszám. Az árukészlet folyamatos növekedése 1996-ra szükségessé tette egy raktárterület bérlését is, melyet a későbbiekben több is követett. Ekkorra a vállalkozás kinőtte korábbi székhelyét és nagyobb irodába költözött.

Szinkrón Kft.

Szinkrón épület- és bútorvasalat nagykerereskedelem.
Mohácsi úti telephelyünkön fő profilunk ajtók, épületzárak, bútorvasalatok, barkácsáruk, lapáruk, felületkezelő anyagok, ragasztók és kötőelemek forgalmazása. A hazai termékek mellett jelentősen megnőtt az import termékek aránya. Jelenleg több min 200 beszállítóval dolgozunk. Kb. 8.500 féle terméket raktározunk. Aktív vevőink létszáma országosan meghaladja az 1.700-at.

Tri-Arc Építész Kft.

Tri-Arc Építész Kft.  elsősorban építészeti és belsőépítészeti tervezéssel, valamint építkezések lebonyelításával foglalkozik. Építészeik kreatívan segítenek ügyfeleik céljainak és álmainak megvalósításában, valódi értékek létrehozásában.

asztalos-egyedibutor.com

Egyedi bútorok készítéséhez számos szempontot figyelembe kell venni, hogy az eredmény az általunk elvárt legyen. Érdemes a bútor megrendelése előtt tájékozódnunk, hogy milyen anyagól is készüljön, és milyen kiegészítő szerelvényeket tudok felhasználni hozzá. Oldalunkon segítséget nyújtunk mindazoknak, akik konyhabútort, beépített szekrényt, előszobafalat, polcrendszert, gardrób szekrényt, konyhaszigetet, bárpultot, vagy egyéb asztalosmunkát szeretnének készíttetni.