F9/F típusú fafurnérozott üveges beltéri ajtó
Pácolt cseresznye furnérozással

Cseresznye furnérozott beltéri ajtó

A rétegragasztott szerkezetű ajtólap gyártásához különleges eljárást használunk. A tok anyaga 25 mm-es MDF. Erre rakjuk fel a cseresznyefurnérból készült borítást. Az ajtólap furnérjának száliránya függőleges. Ezen a modellen a fazettázott élkiképzés mutat a legjobban. A biztonsági üveg helyett használhatunk keresztszálú vagy hosszúszálú fabetét, sőt fémdekorbetétet is. Ilyenkor az elkészült ajtó értelemszerűen tömör lesz.

Az élek kialakításáról a tok és az ajtólap esetében is Ön határozhat.

Az ajtó legyártható egy- és kétszárnyas változatban. Az egy szárnnyal ellátott ajtó szélessége minimum 75, maximum 110 cm. Ugyanezek az értékek a kétszárnyú ajtó esetében 140 és 200 cm. A falazat vastagsága 8 és 50 cm között mozoghat.

A termékből választható tolóajtó is, ha úgy kívánja, eltérhetünk a fentebb megadott szélességektől is.

A 7 cm széles borítással és gumitömítéssel ellátott, utólag is beépíthető ajtótok színe illeszkedik az ajtóéhoz. A falcolt ajtókon minden esetben három pántot helyezünk el. Kérésére a falcolatlan modelleket rejtett pántokkal is gyárthatjuk. Ebben az esetben mindössze két pánt tartja az ajtót. A pántok anyagukban követik a kilincs megjelenését.

A beltéri ajtót megvásárolhatja különféle fafurnér és pác színekben.

Kérje ajánlatunkat telefonon, vagy írásban.

Budapesti szaküzlet:
+36 1 209 1205
+36 30 474 4088
Pécs bemutatóterem:
+36 72 538 787
+36 30 972 3566