M4/F típusú fafurnérozott üveges beltéri ajtó
Natúr juhar furnérozással

beltéri ajtó juhar furnérozással

A rétegragasztott fa ajtólapot speciális módszerrel alakítjuk ki. A 25 mm-es MDF tokot juharfurnérral borítjuk. Az ajtólapon elhelyezett furnér függőleges elrendezésű. Az üveget helyettesíthetjük kereszt- vagy hosszirányú fával, illetve fémdekorral is. Így a végeredmény egy tömör ajtó lesz. Az ajtópánt oldalán tömörfa beültetés kapott helyet, amelyben egy hosszanti marást található. Ez a lécbeültetés igény szerint elhagyható.

Az ajtólap és a tokprofil éleinek kiképzését Ön választhatja ki.

A belső ajtó lehet egyszárnyú vagy kétszárnyú. Az egy szárnnyal készült típusok szélessége 75 és 110 cm közötti, míg a kétszárnyúaké 140 és 200 cm között változhat. A beépítéshez legalább 8, de legfeljebb 50 cm vastag fal szükséges.

Lehetőséget biztosítunk arra, hogy toló kivitelben rendelje meg az ajtót. Ha kéri, a fentebb megadott méretektől különböző szélességgel is dolgozhatunk.

Az ajtó tokját utólag is beépíttetheti. A tok borítása 7 cm széles, gumitömítést helyeztünk el rajta, színe megfelel az ajtóénak. A falcolt ajtólapok három pánton fordulnak el. A falc nélküli modelleken alkalmazhatunk rejtett pántokat, amelyekből kettőt szoktunk felszerelni. A pántok anyaga illeszkedik a kilincséhez.

Az ajtót kérheti fafurnér és pác árnyalatokban.

Kérje ajánlatunkat telefonon, vagy írásban.

Budapesti szaküzlet:
+36 1 209 1205
+36 30 474 4088
Pécs bemutatóterem:
+36 72 538 787
+36 30 972 3566