A lakásfelújítók legjobb barátja a beltéri ajtó, ami utólag is beépíthető

A lakásfelújítók legjobb barátja a beltéri ajtó, ami utólag is beépíthető

Gondolta volna, hogy a felújítással együtt járó kosz valamint építési törmelék mértéke jelentősen csökkenthető a már meglévő falnyílásokba utólag is gyorsan és tökéletesen beépíthető beltéri ajtókkal?

Egy lakásfelújítás legtöbbször több hónapos előzetes tervezéssel és nem kevés pénzkiadással jár, amelyet hosszú időn át tartó rendetlenség, por és törmelék-halom kísér. Legalábbis ez az, ami az emberek fejében először megfordul, ha arról esik szó, hogy ideje lenne otthonuk belső terét kicsit megújítani, modernizálni.

Utólag is beépíthető ajtóval megkönnyítheti a saját dolgát!

Miért lenne a saját pénze és ideje ellensége? Egy utólag beépíthető ajtónak számos előnye van, hátránya meg szinte semmi. Ha lakásfelújításba kezd, vagy csak gondolkodik rajta, mi jut először eszébe? A költségek? Az, hogy hol talál megfelelő szakembert? Esetleg, hogy milyen legyen a nappali új színe?

Arra vajon gondolt-e, hogy a felújítással járó rombolás mértéke jelentősen csökkenthető? Miért akarna több piszkot, ha kevesebből is megúszhatja? Mi megsúgjuk, hogyan!

Az előre gyártott, utólag beépíthető beltéri ajtókkal minimalizálható az ajtócserével, és beépítéssel járó por és törmelék mennyisége

Lakásfelújítás tervezése esetén érdemes előre elgondolkodni, hogy Önöknek melyik választás a kifizetődőbb?

Egy némileg talán olcsóbb, előre gyártott elemekből készülő, szabvány méretekben megvásárolható beltéri ajtót választana inkább, amelyhez vagy a meglévő ajtónyílást kell „méretre igazítani” vagy toldozni-foldozni kell ahhoz, hogy végül használni lehessen?

Ez lássuk be nem kétséges, hogy bizony sok extra porral, valamint nem kevés, a falnyílás méretre igazítása során keletkező, elszállítandó sittel jár.

Vagy a kicsit drágább, de még így is pénztárcabarát kategóriában mozgó, a kívánt méretre gyártott beltéri ajtó mellett döntene, amelyet gyárilag olyan utólag szerelhető tokkal készítenek, amellyel még az extra magas ajtónyílás beépítése is törmelék és problémamentesen megoldható? Mi ennek az utóbbinak az előnye?

Az utólag szerelhető beltéri ajtókkal mind a családi házak, mind a nyaralók és a társas házak, közösségi helyek belső terei könnyen és gyorsan megújíthatók

Az utólag szerelhető ajtók minden esetben méretre gyártva készülnek, egyedi igényeknek megfelelően, ezért bármilyen térben is kívánjuk azokat a régi falnyílásokba helyezni, nem szükségeltetnek különösebb falazat előkészítési vagy épp bontási munkálatokat.

A beépíthető ajtótoknak köszönhetően az ajtótokokat és az ajtókat elég a padlóburkolás, csempézés és a fal alapozó festése után a meglévő falnyílásba behelyezni.

Az előre méretre gyártott, tökéletesen illő tokot ékek és vízmérték segítségével igazítják be a már kész falnyílásba, majd a tökéletes vízzárás érdekében szilikonnal körbehúzzák és purhabbal stabilan rögzítik.

A szintén utólag felszerelhető, esztétikai tokborítás felhelyezését követően az ajtószárny is a helyére akasztható, amely a kilincs felszerelése, valamint az igény szerint rendelt küszöb lerakása után funkciója szerint, azonnal használható.

Nézzen szét a szalafa.hu utólag beépíthető ajtó-kínálatában, hogy még a lakásfelújítás megkezdése előtt kiválaszthassa az Önnek legmegfelelőbb ajtó(ka)t!

Az utólag is beépíthető, beltéri dekorajtók számtalan féle kombinációban megrendelhetőek

Egyedi kilincstől a sajátos felületű ajtólapig, a különleges marású toktól az extra küszöbig, akár ezerféle lap szín és minta kombinációjából állíthatja össze az otthonába vagy irodájába legharmonikusabban illő beltéri ajtót.

Az utólag szerelhető MDF tokkal rendelkező CPL felületű vagy a RAL színskála bármely színében megrendelhető MDF, beltéri dekorajtók igény szerinti szín és minta-kombinációval is rendelhetőek, így különleges felületkiképzéssel, üvegbetéttel, fém díszcsíkkal, szellőzőrácsokkal vagy épp felülvilágítóval, akár extra méretekben is.

Ráadásul, amennyiben széles tokigény merül fel, klasszikus ajtólapok esetén a tokok akár egyedi, stílusú és mintázatú, az ajtólaphoz tökéletesen illő, vagy azzal mintájában megegyező díszítést is kaphatnak.