Nagy alapterületű szoba felhasználása okosan: tolóajtós beépített szekrénnyel és gardróbbal

Nagy alapterületű szoba felhasználása okosan: tolóajtós beépített szekrénnyel és gardróbbal

Belegondolt már abba, hogy mennyivel praktikusabb lenne egy nagy, tolóajtós beépített szekrényben vagy gardróbban tárolni a ruháit?

Talán már Ön is megtapasztalta, hogy a hagyományos doboz-variációjú nappali bútorok valamint az akasztós ruhásszekrény és fiókos komód hálószobabútor-kombinációk befogadó képessége bizony nagyon is véges.

Ez az elsődleges oka annak, hogy előbb-utóbb megjelennek a hálószobákban a tiszta ruhákkal telehalmozott fotelek és a nappalikban egyszer csak örök szobabútorrá avanzsálódnak az átmeneti ruhatárolóként használt szárítók.

Valamint az is a megfelelő tároló hely hiányára vezethető vissza, hogy az előszobai kabátakasztókon idővel olyan felsőruházati elemek jelennek meg egymás hegyén-hátán, amelyekből némi kotorászás után akár mind a négy szezonra illően fel lehetne öltözni.

Amennyiben a fenti esetek közül bármelyiket is felismerni véli saját otthonára vonatkoztatva, nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy bizony Önnek is több tároló helyre lenne szüksége.

Egy beépített szekrény vagy gardrób megmentheti Önt a kíméletlen selejtezés fáradalmaitól

Ha azonban van egy nagyobb előszobája, nappalija, vagy netán egy méretesebb hálószobája, az áldatlan állapotok gyors felszámolására és végleges megszüntetésére tudunk egy kiváló megoldást.
Otthona meglévő bútorzatát praktikusan újragondolva javára fordíthatja a nagy alapterületet!

A mindenfelé kerülgethető, ormótlan és sok hasznos teret elfoglaló bútorok helyett válasszon inkább egy, vagy két dizájnos, nagyobb méretű, tolóajtós beépített szekrényt, esetleg alakítson ki egy mindent elnyelő, teljes falas, elegáns gardróbot, amely minden különösebb nehézség nélkül képes kiszolgálni mindennapi tárolási igényeit.

Bármelyik mellett is dönt végül, Ön nyer. Mit? Sok-sok szabad, hasznos teret! A Szalafa kínálatában is kapható, kiváló minőségű beltéri tolóajtók között pedig megtalálja azokat a megoldásokat, amelyek Önnek a legmegfelelőbbek!

A beépített szekrényben tárolt ruhaneműk portalan tárolása érdekében a gardrób térbeli elválasztására felszerelt ajtó többféleképpen is nyílhat, igényeknek valamint a helyi adottságoknak megfelelően, mind a szekrény, mind a gardrób készülhet csukló és nyílóajtós vagy épp tolóajtós kivitelben.

A tolóajtós beépített szekrényt és gardróbot ugyan bárhol a lakásban használhatjuk tárolásra, de minél nagyobb a helység alapterülete, annál nagyobb rakodó térrel számolhatunk

Egy tolóajtós gardróbszekrény vagy egy tolóajtóval leválasztott gardróbhelység kitűnő megoldást nyújt otthona hasznos területének optimális kihasználására.

Azonban minél nagyobb az adott helység alapterülete, értelemszerűen annál nagyobb kihasználható hellyel tervezhetünk, illetőleg annál több holmit tárolhatunk el akár rendszerezetten is, igényeinknek megfelelően.

Tárolhatunk a beépített tolóajtós szekrényben akár takarítóeszközöket, élelmiszereket, konyhai eszközöket, a gardróbban pedig a ruhákon kívül törölközőket és ágyneműket, kisebb-nagyobb sportszereket, sőt, egy dizájnosabb ajtófelülettel elrejthetjük az illetéktelen szemek elől a házimozit és a TV-t is.

Az egyedi méretre készített tolóajtós szekrénynek nem csak a helykihasználása, de a belső kialakítása és külseje is teljesen egyedi igényekre szabható

Mindamellett, hogy a tolóajtós kivitellel már alapból több szabad mozgástere marad, az átlátható, praktikus elrendezésű szekrényelemek segítségével a lehető legtöbb holmit tárolhatja el, bármilyen adottságú és méretű hely kihasználásról is legyen szó.

A gardróbszekrényekben kialakíttathat egy, vagy kétsoros akasztós szekrényeket, fiókos elemeket, különböző magasságú, nyitott és zárt polcos részeket a minél több rakodási tér és jobb elem-kihasználás érdekében.

Ajtólap-színek széles skálájából, számos forma-variációs lehetőséggel tervezheti meg és állíthatja össze új tároló helyeit.

Így lakása egyedi hangulatához igazodva az ajtókat akár bútorlap, homok-fúvott üveg, tejüveg, vagy akár tükör betéttel is kombinálhatja, amelynek optikai térnövelő jellemzőjét is hasznára fordíthatja. Ráadásul egy átgondoltan megtervezett, egyedi, különleges dizájnú beépített szekrény vagy gardrób otthona stílusos díszévé is válhat.